firmafest

5 idéer til firmafesten, taget fra mine egne minder

Alle ved hvor meget en succesfuld firmafest betyder for både ledelsen og medarbejderne. Om du står i festudvalget, eller bare skal med som deltager, så har jeg herunder samlet 5 idéer til hvordan du kan skabe en succesfuld firmafest. Alle idéerne herunder er events, jeg selv har været til med min arbejdsgiver.

Husk at det altid er en god idé at mærke efter på, hvad dine kolleger ville finde sjovt.

 

Sportsaktiviteter udenfor

Fodbold og lignende sportsgrene der kan udføres udenfor, kan være en rigtig god måde at starte firmafesten af på, hvis man skal ud senere på aftenen. Der findes forskellige firmaer der laver events, som f.eks. fodbold, hvor deltagerne får stød, eller befinder sig i kæmpe plastikbolde. Folk får brugt en masse energi og det er sjovt for medarbejderne at stå på “lige” fod med ledelsen.

 

Talentshow/karaoke på en scene

Har i et skjult talent i virksomheden? Et talentshow eller karaoke aften på kontoret eller ude, kan være pakket med sjov. Man kan endda gå så langt at kontakte et firma der tilbyder sceneudlejning. Derved kan i holde jeres eget lille X-faktor og inkludere præmier til vinderne.

Man kunne udvælge et dommerpanel og evt. have forskellige kategorier for showet. Det eneste man skal være opmærksom på, hvis man holder sådan type show, er om alle er okay med at optræde. Der kan være nogen der ikke er trygge ved tanken om det.

 

Partybus

En partybus er en fantastisk måde at starte en aften til byen på. Man kan medbringe egne drikkevarer og holde opvarmningen til festen, mens man kører mod ens destination.

I nogle partybusser er der endda stænger til poledancing, hvis man har nogle friske kollegaer.

 

Teambuilding

En anden fantastisk aktivitet er teambuilding, specielt hvis man inkluderer lidt alkohol imellem udfordringerne. Man kan lave det som konkurrence mellem flere hold. Hvis man har tiden i festudvalget kan man selv afholde det og ellers er der flere virksomheder der tilbyder alle former for teambuilding. Man kan altså selv styre om det skal være mere fysisk eller psykisk udfordrende.

 

Restaurant/cocktailbar

En klassiker og måske lidt kedeligere end de andre. Ikke desto mindre er et restaurantbesøg med hele virksomheden en god måde at få talt med dine kollegaer du måske ikke taler så meget med normalt.

Husk at sørge for at folk roterer rundt mellem hinanden, så det ikke er de samme kliker der sidder sammen.

Håber du kunne bruge disse tips til noget, eller i hvert fald få noget inspiration til jeres egen firmafest.