Vinduespudser – 3 gode råd til at vælge den rigtige

Står du med nogle beskidte vinduer i hjemmet og overvejer at hyrer en Find din vinduespudser her, så er der her et par gode råd til hvordan du sørger for at få valgt den rigtige, i første forsøg.

Det er ikke fordi det skal være svært at vælge en vinduespudser, men det er en jungle at vælge den rigtige, hvor kvalitet og pris går op i en højere enhed. Læs med her – så får du hjælp på vejen.

1) Vælg en lokal vinduespudser

Først og fremmest så ønsker du at prøve og finde en lokal vinduespudser. Fordelen ved at vælge en lokal, er at de typisk opholder sig meget i dit område, og det derfor er nemmere at få en tid hurtigt med større fleksibilitet, hvis de ikke skal planlægge for mange køreturer langt væk.

Det er ikke nødvendigvis dårligt at vælge en af de større firmaer som har vinduespudsere i mange områder og som kører langt for at pudse vinduer, men du får typisk en bedre oplevelse med en lokal.

Det er også tit en mere hyggelig oplevelse at få en lokal ud 🙂

2) Anmeldelser af vinduespudser

Som med så mange andre ting, så er det altid en god idé liiiige at tjekke trustpilot eller andre steder på nettet hvor man kan finde kundeanmeldelser. Vi siger ikke det er livsnødvendigt, men hvis du har med en dårlig vinduespudser at gøre – så er det tit her det kan blive afsløret på forhånd.

Lav en hurtig google søgning på deres firmanavn eller tjek dem op på trustpilot, Facebook eller Google profilen.

 

3) Vinduespudser priser

Et andet afgørende valg kan selvfølgelig være prisen. Ofte er det en god idé at hente 2-3 priser fra forskellige for at få en idé om forskellen, og at du ikke lige har fanget ham som havde den helt vanvittigt høje pris.

Prisen kan svinge meget, og man skal huske at tænke ting som parkeringsforhold, kørsel, besværlige vinduer m.v. ind, før man eventuelt tænker at det er en alt for høj pris – der er typisk en rigtig god begrundelse bag prisen. Men ja – nogengange, så er der også bare en der prøver at presse den op af.